Optional Info

Sidebar image descriptionAny information can be placed in the sidebar to help your website visitors navigate your site.

To make a boxed heading like the one above, simply apply the H3 tag.

To make a box like this, assign the "sidebarlt" class.

You can do anything with a sidebar box. Insert images, ads or other web content.

Here's a text link.

To make a box like this, assign the "sidebardk" class.

You can do anything with a sidebar box. Insert images, ads or other web content.

Here's a text link.

 

 

 

 

Kom er gezellig bij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOP

 

Nieuws

 

In de media


Bij man bijt hond


Helaas is deze clip niet meer beschikbaar, maar wie het wel nog heeft of weet te herinneren, let wel even op het volgende:
** ( Bij 2.12 min wanneer er gezegd word: de steden corrosie bestendig te maken.
Bedoelden we eigenlijk erosie en corrosie bestendig. )

 

P.V.D.M. ens en alle overige aardbewoners op TV bij Editie - NL

De journalist zegt zelf dat het 150 zetels kost om de onmens uit de regering te zetten.
kijk maar, op den duur vraagt de journalist wat o.a. ons doel is, en er wordt gezegt: volledig overname van de regering van de onmens (diegene met gebrek aan gezond verstand) naar de mens (diegene met gezond vertand) toe.

 

Wat zeggen anderen over Partij Voor De Mens.

Partij van de dingen

Radio 1, 19 Juni 2012

Onze Roy op d'n radio! Vanaf een minuut of 43 begint het item!

 

!!!!!!!!!!!!!!!KILOMETER HEFFING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Einde van een vrij Nederland en Jan Modaal.

Minister Eurlings is van plan de km heffing in te voeren.
Volgens hem gaat 70 procent van de Nederlanders er op vooruit. Natuurlijk!! Er word een belasting technische verandering ingevoerd. En de Nederlander gaat er op vooruit? Dat betekent dan dat de belasting minder inkomsten krijgt. Geloof dat dus maar niet.

Nee hier komen een aantal feiten zoals het voor de gemiddelde Nederlander zal gaan. Dus niet voor diegene die meer dan € 40.000,- per jaar verdient ( Die mag nu ophouden met lezen. Die gaat er nl. wel op vooruit, zoals altijd natuurlijk. Zo ook Hypotheek aftrek. )

Dus, Vanaf 2011 krijgt iedereen een kastje in de auto met gps. Die registreert u elke seconde dat u rijdt, waar u rijdt, hoe snel en hoeveel u rijdt. U gaat straks ongeveer 6,7 cent per km betalen. Van woonerf tot snelweg. Dan komt wel uw wegenbelasting te vervallen. En de bpm. Dat betekend: Als u nu een auto rijdt met een gewicht van 1000 kilo en u rijdt op een jaar 30.000 kilometer dan betaald u nu € 356,- per jaar aan wegenbelasting.

In de nieuwe situatie betaald u geen wegenbelasting, maar 6,7 cent per gereden kilometer. Dat is: 30.000 x 6,7 is € 2010,- per jaar. € 365,- wegenbelasting - € 2010,- kilometerheffing = € 1654,- in de min. Wel gaat de bpm van de auto af. Dat scheelt natuurlijk heeeeel veel geld.
Ja inderdaad, als u een auto kan betalen van € 40.000,- of meer . Bijvoorbeeld: U koopt een Porsche 911 Carrera voor de prijs van maar € 119.250,00. Daar gaat dan 40 procent bpm van af. Dat is € 47.700,
U betaald dus maar € 71.550,- Dat is toch snel verdient die € 47.700,- korting. Geweldig toch? Helaas kan 90 procent van de Nederlanders geen auto kopen van € 71.550,- De gemiddelde werkende Nederlander rijdt een tweedehands auto van € 5.000,-. Daar zit natuurlijk weinig of geen bpm meer op, dus die wordt niet goedkoper. Wie wordt er dus beter van de kilometer heffing? De bedenkers en de fabrikanten van de kastjes. O ja. En de staatskas natuurlijk.

Verder bent U 24 uur per dag te volgen, waar u bent. Maar ook hoe hard u rijd. Dus rijd u te hard, heeft u binnen 2 weken de boete in de bus.

We zijn toch (nog ) een democratie?????? of komen jullie er eindelijk achter dat het gekozen dictatuur is. Maak daar een einde aan en stem Partij Voor De Mens want wij willen geen KILOMETER HEFFING, sterker nog !!! Wij vinden het enorm zonde van onze kostbare grondstoffen om al die onnodige kastjes te maken.

 

2002 Watercar Demo

In de film hier onder kunt u zien hoe eenvoudig we direct kunnen stoppen met fossiele brandstof door een relatief eenvoudig conversie van benzine naar waterstof, echter wordt het waterstof direct aangemaakt waardoor waterstof tank stations niet nodig zijn, u kunt gewoon water uit de kraan gebruiken.

Voor meer informatie ga naar danieldingel.com
Nogmaals, iedereen aanraden om P.V.D.M. en alle overige aardbewoners te stemmen, deze menneer Dingel is ook de jongste niet meer en wij willen wel zijn uitvinding uitgevoerd zien en niet dat het verloren gaat omdat de meerderheid voor één of ander onmenselijk partij stemde 9 Juni.

 

HHO gas

Veiligheid eerst, daarom willen wij dit direct verplicht maken. Stem Partij Voor De Mens.

 

PH 2.6 sterke zuur elektrolyse water

  • Bacterie kan niet leven onder ph 3 en is daarom onmiddellijk gedood door het PH 2.6 sterke zuur water.
  • Met alkaline water worden de voedingsstoffen uit de grond beter opgenomen en groeien de gewassen groter.

Ons gezondheid is heel belangrijk, stem P.V.D.M. en alle overige aardbewoners zodat het direct de wet is dat deze schoon manier van gewas behandeling word toegepast, zodat onze gewassen gegarandeerd gif vrij zijn.

 

Koe negen maanden op de vlucht voor slachthuis

Een Britse koe is na negen maanden op de vlucht teruggevonden. Het dier was ontsnapt uit een boerderij in Goole. Op die manier leek de koe een afspraak met het slachthuis te kunnen ontlopen. Negen maanden lang verstopte het dier zich, terwijl het bijna honderd kilometer aflegde. Twee dierenliefhebbers hebben de koe nu gekocht en zo hoeft Floss niet naar de slachtbank, meldt de Telegraph. Floss verscheen enkel 's nachts en at wat ze onderweg kon vinden. De koe was mogelijk op zoek naar haar kalf, waarvan ze op een markt gescheiden werd. Al snel werd het verhaal over een verdwaalde koe verder verteld en Floss kwam een hoop ongewenste bezoekers tegen. Joyriders hebben het dier bijna overreden en ze werd zelfs beschoten. Twee vrouwen hadden zoveel medelijden met de koe, dat ze geld inzamelden om het dier te kopen. Vervolgens reden ze met Floss naar een boerderij, waar ze de rest van haar dagen tussen andere koeien kan doorbrengen. "Een dier dat negen maanden lang voor zichzelf kan zorgen, verdient dit leven," zegt een van de kopers.

 

‘Affakkelen van gas is geldverspilling’

Per jaar wordt ongeveer 168 miljard kubieke meter aardgas afgefakkeld, producenten in Rusland en Nigeria zijn volgens het rapport de grootste verspillers.

Shell in Nigeria

Olielekkages en het affakkelen van gas veroorzaken al decennialang grote problemen voor de mensen en het milieu in de Nigerdelta in Nigeria. Shell is de grootste buitenlandse oliemaatschappij in Nigeria.
Toch blijft de oliemultinational het oplossen van deze problemen uitstellen.

 

Kind (12) doet revolutionaire ontdekking

wonder kind van 12 doet revolutionarie uitvinding Een 12-jarige jongen uit de VS heeft een ontdekking gedaan die van grote invloed kan zijn op de toekomst van zonne-energie. Het wonderkind kreeg onlangs een prijs van 25.000 dollar voor het ontdekken van een zogenoemde drie dimensionale zonnecel die 500 keer zo effectief is als de traditionele zonnecel.De hoogbegaafde William Yuan uit Portland bestudeert dagelijks nanotechnologie en kernfusie. Tijdens het spelen met lego kreeg hij zijn geniale ingeving. Hij deed er vervolgens nog twee jaar over om het uit te werken. William Yuan, die al lang op de middelbare school zit, kreeg al diverse wetenschappelijke onderscheidingen, maar deze prijs moet zijn grote doorbraak als wetenschapper worden.

bron telegraaf vr 19 sep 2008, 08:31

 

Elektro-auto’s uit Nederland

Electric Cars Europe (ECE) is een nieuwe Nederlandse producent en importeur van geavanceerde elektrische auto’s. Die zijn voorzien van lithium ion-accu’s. Er komen auto’s uit eigen productie en er is import uit Amerika. Volgende maand gaat de productie van start. De eerste succesvolle prototypes zijn al ontwikkeld. Zo rijden er al ECE-versies rond van de Lotus Elise en de Volkswagen Golf. Electric Cars Europe heeft daar ook al de specificaties van vrijgegeven. De Elise-ece weet in minder dan 4,7 seconden de honderd aan te tikken. De topsnelheid is 215 km/h en de auto weegt 795 kilo. De Golf-ece doet de nul tot honderd in ongeveer 9 seconden, maar heeft een top van slechts 145 km/h. De Golf heeft dan ook een 75 kW elektromotor daar waar de Elise 150 kW aan boord heeft. Ook andere modellen van andere merken kunnen worden omgebouwd.

 

 Who Killed The Electric Car

(Nederlands Ondertiteld)

Stijgende benzine prijzen, onrust in het Midden-Oosten en vervuiling weerhouden oliemaatschappijen er niet van om de invoer van alternatieven voor de benzinemotor enorm uit te stellen.

Deze documentaire legt uit dat het anders kan en laat deze alternatieven zien, met als centraal punt de dood en herintroductie van de elektrische auto. Hij was snel, hip en milieubewust. Toch verdween de elektrische auto van General Motors vlak na de presentatie in 1996 snel uit beeld. Waarom werd de elektrische auto vakkundig om zeep geholpen door de grootste automaker ter wereld?

De documentaire 'Who killed the electric car?' zoekt hier een verklaring voor.

 
Website templates by JustDreamweaver.com